Never ever...

Har precis ätit och mår som jag förtjänar.. Men jag hade lovat att äta tillsammans med karln ikväll. Han övertalade ig redan innan julen att jag skulle äta "normalt" under jul och nyår..

Så nu känns det skönt att den här dagen är över. Imorgon blir det ju som sagt fasta, det känns skönt!

Har även beställt hem en del vitaminer , dietpulver ( om jag verkligen måste ha något någon dag, 1 kg räcker ca 4 månader för mig..) och koffeintabl <3.

Älskar mina koffeintabletter , kan inte vara utan dom.. Har dock varit det dom senaste dagarna.. Så nu längtar jag tills mitt paket kommer!

Har laxerat för mycket den senaste veckan ,varannan dag. Så min mage är inte så glad på mig.. jag vet att det inte är bra, men jag kan inte låta bli.. Det är så svårt att sluta..


51.5kg

Då var jag tillbaka i bloggträsket igen.. Jag saknar gemenskapen som alla anor ger. Nu var det läängesen jag bloggade. Har haft tankar på att börja igen , men sen så har det kommit enmassa annat i vägen.

Men om jag sumera lite då!

 Innan jul så vägde jag 49,5.. det minsta jag vägt efter min graviditet. Men sen kom julen och jag ska även få mens..Så med för mycket jävla mat och vätska i kroppen så hamnade jag på 51,5..

och det är verkligen ingen vikt som jag ärnöjd med..Hatar det. Vill längre ner och nu har jag misslyckats och gått upp igen. Fy fan säger jag bara.. Hatar mat!

Imorgon ska jag fasta.. inge snack om saken! Jo , så får det bli och jag lovar att jag ska uppdatera en massa i den här bloggen.

Love from fattie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0